POLIEVKY
-
Silný slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami
0,33l -
Cesnaková krémová polievka v bosniaku
0,33l
RÝCHLOVKY DO RUKY
Ku každému jedlu podávame malú porciu hranoliek.
-
Hovädzí burger classic
160g (hov.mäso, čerstvá zelenina, americký drezing, domáca žemľa) A: 1,3,7 -
Cheeseburger
160 g ( Hovädzie mleté,čerstvá zelenna,cheddar,chedarový topping, žemľa) A: 1,3,7 -
Double cheese
280 g (2ks Hovädzieho mletého, čerstvá zelenina, cheddar, cheddarový topping, žemľa ) A: 1,3,7 -
PULLED PORK burger
180g (trhané bravčové mäso, čerstvá zelenina,BBQ drezing,žemľa) A: 1,3,7,9 -
FISH&CHIPS
180g (Treska v pivnom cestíčku,cesnaková mojonéza,hranolky, malý šalát) A 1,3,4,7,11
HLAVNÉ JEDLÁ
-
Grilovaná bravčová panenka obalená v slanine
180g (na jemnej omáčke z lesných húb, baby zemiaky, maslová zeleninka) A: 1,7,9 -
Kuracie prsia z grilu
200g (podávané s ratatouille zeleninou,zemiakovými plackami a demi glace) A: 1,3,7,9 -
Novinka
Konfitované kačacie stehno
250g (servírované s pyré z červenej kapusty, karlovarskou knedľou a pomarančový jus) A: 1,7,9,10 -
Špeciálna ponuka
Cordon bleu z kuracích pŕs
180g (Plnený šunkou a syrom, príloha podľa vlastného výberu) A: 1,3,7, -
Hovädzie líčka na červenom víne
180g (servírované na smotanovo – pórových zemiakoch) A: 1,7,9 -
Vyprážaný kurací rezeň
-
Vyprážaný bravčový rezeň
180g (príloha podľa vlastného výberu) A: 1,3,7 -
Cordon bleu z bravčového karé
180g (plnený šunkou a syrom, príloha podľa vlastného výberu) A: 1,3,7 -
Vyprážaný syr (gouda)
150g (príloha podľa vlastného výberu) A: 1,3,7 -
Vyprážaný encián s brusnicami
120g (príloha podla vyberu) A: 1,3,7 -
Grilovaný encián s brusnicami
120g (príloha podla vyberu) A: 1,3,7
DEZERT
-
Dezert podľa aktuálnej dennej ponuky
, A: 1,3,7
PIZZA
-
Margherita
350g (paradajkový základ, mozzarella), A: 1,7 -
Prosciutto
400g (paradajkový základ, mozzarella, šunka) A: 1,7 -
Prosciutto funghi
420g (paradajkový základ, mozzarela, šunka, šampiňóny) A: 1,7 -
Šéf kuchár ponúka
Provinciale
450g (paradajkový základ, mozzarella šunka, slanina, kukurica, bar. rohy) A: 1,7 -
Salami
400g (paradajkový základ, mozzarella, saláma) A: 1,7 -
Rustica
450g (paradajkový základ, mozzarella, šunka, slanina, cibuľa, vajce) A: 1,3,7 -
Hawai
420g (paradajkový základ, mozzarella, šunka, ananás) A: 1,7 -
Quattro formaggi
430g (paradajkový základ, mozzarella, niva, encián, údený syr) A: 1,7 -
Sedliacka
Paradajkový základ ,mozzarella, saláma, slanina, klobása, cibuľa, feferóny -
La Bonne
Paradajkový základ, mozzarella, slanina, saláma, kukurica, paprika čerstvá, údený syr
DRESINGY
-
Cesnakový
A: 3,7 -
Americký
A: 3,7 -
BBQ
A: 7,10 -
Domáca tatárska omáčka
A: 3,7
PRÍLOHY K JEDLÁM
-
Ryža
-
Opekané zemiaky
-
Hranolky
-
Grilovaná zelenina
-
Miešaný šalát malý
-
Miešaný šalát veľký
RISOTTO & PASTA
-
Krémové dubákové risotto
350g ( podávané s kuracím steakom z grilu a parmezánom) A:1,7,9,10 -
Krémové šafránové risotto
350g ( Podávané so zeleninou,grilovanými tygrími krevetami a rukolou) A: 1,2,7,9 -
Špagety Carbonara
350g (so šunkou, slaninou, žĺtkom a parmezánom) A: 1,3,7 -
Penne A la Bolognese
350g (mleté mäso v paradajkovej omáčke, parmezán) A: 1,3,7
NAŠA ŠPECIALITA
-
Doska MIX pre 2 alebo 4 osoby( Cena za 1 osobu)
( Spare ribs, bravč.koleno, kuracie a bravčové rezne, kuracia a bravčová roláda, baby zemiaky, zemiakové placky, drezingy)
STEAKY
(pripravované z nakvalitnejších druhov mäsa , príloha a omáčky podľa vlastného výberu)
-
200g Hovädzia sviečkovica
Uruguaj -
200g Rib Eye (vysoká roštenka)
Argentína -
200g Flank steak( podbrušie)
Uruguaj -
200g Bravčová panenka
Rakúsko
OBEDOVÉ MENU PONDELOK 29.04
-
1: 150g Kurací Prírodný rezeň na jemnej horčicovej omáčke,podávaný s opekanými zemiakmi 1,9,10
-
2: 150g Pečená krkovička marinovaná v bylinkách,podávaná s hubovým ragú a ryžou 1,7,9,10
-
3: 400g Listový šalát s čerstvou zeleninou kuracími stripsami a drezingom 1, 3,7,10
OBEDOVÉ MENU UTOROK 30.04
-
1: 150g Znojemská bravčová pečienka z karé podávaná s dusenou ryžou a šalátom 1,3,7,10
-
2: 150g Pomaly dusený hovädzí krk, podávaný s jemnou omáčkou so zeleniny, zemiakové pyré 1,3,7,9
-
3: 400g Špenátové halušky s kuracím mäsom a syrovou omáčkou 1,3,7,9
OBEDOVÉ MENU STREDA 01.05
-
Štátny sviatok obedové menu sa nepodáva
-
.
-
.
OBEDOVÉ MENU ŠTVRTOK 02.05
-
1: 150g Kurací steak, na omáčke zo zelenej špargľe, podávaný so šťuchanými zemiakmi šalát 1,7
-
1: 150g Kurací steak, na omáčke zo zelenej špargľe, podávaný so šťuchanými zemiakmi šalát 1,7
-
3 :150g Vyprážaný karfiol s varenými zemiakmi a tatarskou omáčkou 1,3,7
OBEDOVÉ MENU PIATOK 03.05
-
1: 150g Vyprážaný bravčový rezeň, opekané zemiaky,šalát 1,3,7
-
2: 300g Hrachová kaša s klobásou a restovanou cibuľkou, chlieb,7,9
-
3: 150g Vyprážaný tilapia, podávaná so zemiakovo-cibuľovým šalátom1,3,4,7