Denné menu

La Bonne Cuisine

Denné menu

V čase od 10:30 do 14:00, od pondelka do piatku Vám ponúkame na výber z troch druhov denného menu a polievku.

Objednávka denného menu: 0915 25 0912


Cena denného menu 5,90 €.

Týždenný špeciál
150g Marinované vykostené bravčové koleno, podávané s restovanou cuketou, pečeným
zemiakom v alobale a omáčkou z pečeného cesnaku 8.90 € 1,3,7,9

Pondelok (30.01.2023)
0,33l Polievka Hrachová s klobásou, chlieb 1,3,7,9
1: 150 g Bravčový plátok na spôsob stroganoff, hrášková ryža, šalát 1,7,10
2: 150 g Bravčové líčka na čiernom pive,podávané s pórovými zemiakmi a koreňovou zeleninou 1,7,9
3: 350 g Domáce tvarohové slíže s hrozienkami 1,3,7

Utorok (31.01.2023)
0,33l Krémová kalerábová polievka s krutónmi 1,3,7
1: 150 g Bravčové stehno s grilovanou zeleninou, omáčka z pečených paprík, baby zemiaky 1,3,7
2: 150 g Hamburger s trhaným hovädzím mäsom, čerstvou zeleninou , bbq omáčka, hranolky 1,3,7
3: 350 g Strapačky s kyslou kapustou a údeným mäsom 1,3,7,

Streda (01.02.2023)
0,33l Hovädzí vývar s rezancami 1,3,7,9
1: 150 g Hovädzie varené podávané s chrenovou omáčkou a domácou žemľovou knedľou 1,3, 7, 9
2: 150 g Zapekaný kurací rezeň so šampiňónmi a syrom, dusená ryža, šalát z čínskej kapusty 1,7
3: 350 g Škoricové osie hniezda (4ks) 1,3,7

Štvrtok (02.02.2023)
0,33l Lusková mliečna so zemiakmi 1,7
1: 150 g Bravčový rezeň “Picatta” v parmezánovom cestíčku, pečené zemiaky 1,3,7,
2: 350 g Lasagne Bolognese z mletého mäsa a paradajkovou omáčkou 1,3, 7
3: 420 g Pizza Salami s olivami 1,7,

Piatok (03.02.2023)
0,33l Polievka šampiňónový krém s vyprážaným hráškom 1,7,9
1: 150 g Bravčová roláda plnená vajíčkom,podávaná s omáčkou zo zel.korenia, a zemiakovo-hráškové pyré 1,3,7,9
2: 150 g Kurací gyros servírovaný s tekvicovými plackami a tzatziki drezingom 1,3,7
3: 350 g Francúzske zemiaky s klobásou, čalamáda 1,3,7

Dôležité upozornenie

Jedlá uvedené v tomto jedálnom lístku môžu obsahovať nasledujúce alergény

  1. Obilniny obsahujúce lepok (pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody)
  2. Kôrovce a výrobky z nich
  3. Vajcia a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Arašidy a výrobky z nich
  6. Sójové zrná a výrobky z nich
  7. Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
  8. Orechy (mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy, gueenslandské orechy a výrobky z nich
  9. Zeler a výrobky z neho
  10. Horčica a výrobky z nej
  11. Sezamové semená a výrobky z nich
  12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l
  13. Vlčí bôb a výrobky z neho
  14. Mäkkýše a výrobky z nich