Denné menu

La Bonne Cuisine

Denné menu

V čase od 10:30 do 14:00, od pondelka do piatku Vám ponúkame na výber z troch druhov denného menu a polievku.

Objednávka denného menu: 0915 25 0912


Cena denného menu 5,90 €.

Pondelok (29.05.2023)

0,33l  Šošovicová polievka zasmažená  1,7,9

1: 150g  Bravčové  plece na srbský spôsob,podávané s ryžou a šalát 1,7

2: 150g  Kurací filet “ Gyros”, podávaný s pečenými zemiakovými dukátikmi a tzatziky drezing 1,7,

3: 400g  Tarhoňové rizoto so zeleninou a strúhaným syrom, kyslá uhorka 1,3,7

4: 450g Pizza provinciale 1

 

Utorok (30.05.2023)

0,33l  Zelerový krém s koreňovou zeleninou   1,3,7,9

1: 150g Černohorský rezeň plnený šunkou a syrom,ryža,  miešaný šalát    1,7,
2: 150g Mletý rezeň so syrom, šťuchané zemiaky, uhorkový šalát 1,3,7 ,9
3: 400 g Fitness šalát ,podávaný s marinovaným tofu, francúzsky drezing, bagetka  6,7,9

4: 150g Cigánska pečienka v žemli s čerstvou zeleninou  1,3,7

 

Streda:(31.05.2023)

0,33l Slepačí vývar s rezancami  1,3,7,9

1: 150 g Konfitovaný bravč. Bôčik, podávaný s pikantnou fazuľou a ryžou 1, 3,7,9
2: 150 g Segedínsky guláš podávaný s domácou knedľou 1,3,7

3: 400g Penne Amatriciana (rajčiny, slanina, hrášok, Stúhaný parmezán)   1,3,7

4: 120g Vyprážaný encián, hranolky,tatarská omáčka 1,3,7

 

Štvrtok (01.06.2023)

 

0,33l   Rajčinová polievka so syrom 2ks 1,3,7,9

 

1: 150g Kuracie prsia na omáčke z lesných húb, grilovaná zelenina,slovenská ryža    1,3,7,

2: 150g Bravčový tokáň na burgunský spôsob, pečené zemiaky, šalát 1,

3: 330g Parené buchty plnené džemom, podávané s kakaovou posýpkou 1,3,7

4: 150g Burger mix (trhané bravčové a hovädzie), hranolky 1,3,7

 

Piatok (02.06.2023)

 

0,33l  Lusková polievka mliečna ,chlieb 2ks  1,3,7,9

 

0,33l  Slepačí vývar s rezancami  1,3,7,9
1: 150g Bravčový steak z krkovičky,podávaný s ratatouille zeleninou a ryžou 1,3,7,9

2:150g  Vyprážaná tilapia ( ryba) podávaná so zemiakovo-cibuľovým šalátom.1,3,7

3: 400g Francúzske zemiaky, s klobásou  a kyslou smotanou , čalamáda 1,3,7,9

4: 150g Vyprážaný bravč. Rezeň, podávaný s ryžou a kompótom

 

 

 

 

Váha mäsa je uvádzaná v surovom stave

Dôležité upozornenie

Jedlá uvedené v tomto jedálnom lístku môžu obsahovať nasledujúce alergény

  1. Obilniny obsahujúce lepok (pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody)
  2. Kôrovce a výrobky z nich
  3. Vajcia a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Arašidy a výrobky z nich
  6. Sójové zrná a výrobky z nich
  7. Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
  8. Orechy (mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy, gueenslandské orechy a výrobky z nich
  9. Zeler a výrobky z neho
  10. Horčica a výrobky z nej
  11. Sezamové semená a výrobky z nich
  12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l
  13. Vlčí bôb a výrobky z neho
  14. Mäkkýše a výrobky z nich